Pokrenite, zamijenite, unaprijedite karijeru i biznis

Pokrenite, zamijenite, unaprijedite karijeru i biznis

Razmišljate li o pokretanju sopstvenog posla, ali se još ne usuđujete? Možda već radite posao kojim niste zadovoljni, ali ne znate kako da pronađete posao koji biste radije radili? Ili možda volite profesiju kojom se bavite, možda imate već freelance ili preduzetnički biznis, ali posao i karijeru želite odvesti na neki novi nivo? Onda je ovaj grupni trening namijenjen baš vama.

 

POČNITE PRIJE NEGO ŠTO STE U POTPUNOSTI SPREMNI!

 

Znam da promjene i novi poduhvati mogu djelovati zastrašujuće. Ipak, šta je alternativa – nikad ne pokušati? Istini na volju, vjerovatno nikad nećete biti u potpunosti spremni. Uvijek ćete vidjeti novi izazov zbog kojeg biste mogli pomisliti da odustanete, ali zar je to rješenje? Zar želite biti osoba koja odustaje? Ako je vaš odgovor ne, ovaj trening će vam pomoći da se uputite na novo putovanje ka željenim rezultatima.


ŠTA DOBIJATE PRISUSTVOM NA TRENINGU?


– Adekvatno definisanje karijernih ciljeva i karijere kojom ćete biti zadovoljni.
– Otklonićete individualne prepreke i dileme koje vam trenutno predstavljaju zid između onoga gdje sada jeste i onoga gdje sutra želite biti.
– Kreiraćete strategiju za dostizanje cilja.
– U izradi strategije će vam pomoći i drugi učesnici treninga sa svojim konstruktivnim prijedlozima, specifičnim iskustvima i kreativnim idejama o kojima sami niste porazmislili.
– Preduzećete prve korake ka tome da se približite novoj željenoj karijernoj poziciji.
– Imaćete offline i online grupu podrške sa kojom ćete moći komentarisati o tome gdje se trenutno u životu nalazite i gdje biste željeli biti, šta ste to do sad uradili i šta biste još mogli preduzeti da stignete do posla kakav želite raditii.

 


KO VAM MOŽE GARANTOVATI DA ĆETE REALIZOVATI TO ŠTO STE ZAMISLILI?


Trening je zamišljen tako da vas podstakne na to da praktikujete ono što osmislite i preduzmete konkretne korake ka karijeri koju želite. A kad kreirate dobre ideje, osmislite strategiju i definišete jasne korake koje trebate preći, sama realizacija istih će biti daleko jednostavnija.


DINAMIKA RADA:
– 4 susreta (jednom sedmično) u trajanju od 60 – 90 min.
– Grupa će početi sa radom u petak 11.05.2018. u 18h i nastaviti još tri naredna petka.
– Maksimalan broj učesnika u grupi je 10.

– Trening će se održati u Novom Sadu, Železnička 10.
 


Cijena za sve 4 susreta je 3000 RSD.

 

Prijaviti se možete putem maila liberta.radionice@gmail.com. Nakon poslate prijave, na mail ćete dobiti detalje o uplati i dogovor o tome kojoj grupi ćete se priključiti. Prijaviti se možete najkasnije do 09.05.2018.
 

 

Trening organizuje

Agencija za konsalting u poslovnom i profesionalnom razvoju Liberta Co. Novi Sad.

 

Trening vodi

Tijana Ćup, TA savjetnik pod supervizijom, NLP Master Škotskog instituta za NLP i preduzetnica, vlasnica Liberta Co – agencije za poslovni, profesionalni i lični razvoj. Radeći na rukovodećim pozicijama nevladinih organizacija, kao biznis developer, te preduzetnica i savjetnik za poslovni razvoj ima dugogodišnje iskustvo u radu sa pojedincima i grupama u podršci istima da odaberu svoj karijerni put, ostanu fokusirani na putu ka poslovnim ciljevima i unaprijede kvalitet biznisa. 

 

2 thoughts on “Pokrenite, zamijenite, unaprijedite karijeru i biznis

  1. Pozz Tijana. Ne mogu prisustvovati treningu, jer sam dosta daleko. Hvala Vam na pozivu, i za sve lekcije koje sam dobila putem emaila. 

    1. Draga Sebira, drago mi je da su informacije koje Vam šaljem služile Vašem ličnom razvoju. 🙂

      S ljubavlju!

      Tijana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *